В Енергодарі стартував інноваційний освітній проєкт для дітей «KIDENERGY»

12 вересня в Енергодарі за підтримки ДТЕК Запорізької ТЕС та Енергодарської міської ради стартував інноваційний освітній проєкт для дітей – «KIDENERGY». Він створений для розкриття та розвитку унікальності кожної дитини. В атмосфері корисного дозвілля та в ігровому форматі діти опанують різні модулі навчання, такі як фінансова грамотність та акторська майстерність, лідерство та психологія, креативність та інновації, робототехніка та програмування. Семінари та тренінги, екскурсії і квести, інтелектуальні ігри, цікаві зустрічі та палкі дискусії з відомими успішними людьми нашого часу, а також нові знайомства і вражаюча атмосфера – все це для учасників проєкту.

Планується, що «KIDENERGY» працюватиме впродовж навчального року 2021-2022. Програма розроблена спеціально для школярів і розрахована на вікові групи – 8-11 та 12-16 років. Заняття проходитимуть безкоштовно з п’ятниці по неділю щотижня. Перша хвиля навчання почалася з вересня. Всього буде три хвилі, кожна по три місяці. Вже зараз можна подати заявку на навчання, яке почнеться з грудня.По закінченню «KIDENERGY» діти отримають відповідний сертифікат. Також учасники зможуть написати та захистити власні соціальні проєкти. Найкращі з них ДТЕК та міська влада допоможуть втілити у життя. До речі, на урочистій презентації проєкту представники влади та ДТЕК не тільки вітали юних енергодарців та команду «KIDENERGY» зі стартом освітнього проєкту, а й обіцяли всіляку підтримку.

Заняття проходитимуть в Енергодарському інституті ім. Р. Хеноха, в молодіжному центрі «РЕЗИДЕНТ». Довідки за телефоном: 099-489-90-07 – керівник проєкту Ульяна Коробчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *