Випускник-2015

12 березня 2015 року на базі Василівської гімназії «Сузір’я» пройшов загальнорайонний захід-акція «Випускник – 2015». Це один із багатьох профорієнтаційних заходів, які систематично проводять спеціалісти центру зайнятості, для того, щоб націлити випускників на свідомий професійний вибір, акцентувати їхню увагу на найбільш актуальних професіях, а ще сформувати позитивну мотивацію до праці.

На захід завітали представники навчальних закладів, випускники 9–11 класів шкіл міста і району, їх батьки, педагогічні працівники, і ми – Енергодарський інститут державного та муніципального управління імені Р. Г. Хеноха “Класичного приватного університету”.

Студенти ЕІДМУ “КПУ”, презентуючи детально розповідали про специфіку навчання, умови вступу, професії, спеціальності, які можна здобути, терміни, проходження практики та подальшого працевлаштування, доповнюючи слова відеоматеріалами та інформаційними роздатковими матеріалами. Старшокласники мали можливість поспілкуватися, отримати індивідуальні консультації. Сподіваємось, що проведений профорієнтаційний захід допоможе старшокласникам зробити вдалий професійний вибір і стати справжніми професіоналами своєї справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *