Візит до військової частини 3042

Сьогодні в розташуванні військової частини №3042 Національної Гвардії України з нагоди 37-ї річниці від дня її заснування відбулось урочисте святкування, до якого долучилося і керівництво Енергодарського інституту.
На гостей очікувало видовищне шоу за участю загону спецпризначенців, які продемонстрували глядачам відмінний бойовий вишкіл, майстерність і професіоналізм. Було приємно, що серед бійців були і студенти Енергодарського інституту. На плацу військової частини на огляд присутніх було представлено виставку сучасного озброєння та військової техніки.
Наприкінці урочистостей командир частини Павло Жаріков запросив дирекцію інституту на бесіду, в ході якої відмітив успішну службу студентів ЕІДМУ «КПУ». Володимир Ткаченко, в свою чергу, привітав керівника частини зі святом, подякував за яскраві виступи військовослужбовців та запросив командування та особовий склад В/Ч № 3042 до стін вишу для ознайомлення студентів з історією військової частини, її завданнями та повсякденною діяльністю в рамках військово-патріотичного виховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *