ЕІДМУ “КПУ” відвідало керівництво Запорізької АЕС

Третього листопада 2016 року ЕІДМУ “КПУ” відвідало керівництво Запорізької АЕС на чолі з в. о. генерального директора Пишним В. М. Мова йшла про укладення договору про довгострокове співробітництво між ВП ЗАЕС та ЕІДМУ “КПУ” щодо організації підготовки на базі інституту спеціалістів середньотехнічної освіти за виробничими спеціальностями, які необхідні для ВП ЗАЕС.

Для підвищення ефективності підготовки кадрів ВП ЗАЕС планує надати виробничі приміщення, технічну базу для якісної професійної підготовки молодих спеціалістів. Також ВП ЗАЕС планує залучати своїх висококваліфікованих спеціалістів з практичним досвідом та надати методичну допомогу для навчання студентів відповідних спеціальностей.

В свою чергу ЕІДМУ «КПУ» за своїми планами, враховуючи стан справ з потребою в спеціальностях на рівні вищої освіти і на рівні професійно-технічної освіти, готується до відкриття нових інших виробничих спеціальностей, на які є попит в місті і регіоні, в тому числі інтегрованих спеціальностей.

Підтримка ВП ЗАЕС сприятиме збільшенню уваги до спеціальностей, за якими навчатиме ЕІДМУ “КПУ”, і зменшенню відтоку випускників шкіл до інших міст.

Не оминуло розмову і питання про відкриття на базі ЕІДМУ «КПУ» Академічного бізнес-інкубатору, який вже підтримали та всебічно допомагають в створенні Енергодарська міська рада та Регіональний фонд підприємництва в Запорізькій області.  Співрозмовники з ВП ЗАЕС проявили інтерес до нового проекту і розповіли, що їх молоді спеціалісти мають багато інноваційних перспективних проектів і з задоволенням приймуть участь в проекті створення Академічного бізнес-інкубатора, а ВП ЗАЕС всіляко буде підтримувати їх починання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *