Засідання колегії Департаменту освіти і науки

28 серпня у ДНЗ «Михайлівське вище професійне училище» відбулося розширене засідання колегії Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, де було підбито підсумки минулого навчального року та окреслено пріоритетні завдання на 2019/2020 навчальний рік.
У роботі колегії взяли участь заступник Голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуард Гугнін, директор Департаменту освіти і науки ОДА Татьяна Озерова, керівники органів управління освітою, керівники закладів вищої, професійної (професійно-технічної) освіти області.
Програмою засідання було передбачено розгляд низки важливих питань, серед яких: головні напрямки розвитку галузі на найближчі роки, досягнення та проблемні питання в умовах реформування освітньої галузі в навчальних закладах Запорізького краю, аналіз основних показників освіти, роль кадрового потенціалу.
Окремою темою для обговорення було питання Нової української школи, зокрема особливості ресурсного забезпечення НУШ, поширення інклюзивної освіти, підвищення кваліфікації педагогічних кадрів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *